И аз съм имал и Капа , а сега 166 и съм доволен и от двете ! Разликата е там е че Капата е по-ретро и за по улегнали , затова я смених с 166-та ! ! !
Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 166 ИЛИ KAPPA ДА ИЗБЕРА???
Collapse
X
-
Здравейте пак,
мерси за ценните съвети
Явно няма да е лесно,
едната кола дава едно а другата друго.
Явно няма да се брза че ще се натреса на някой ...
Леко везната клони към Капа JTD засега, само да я намеря читава. Търся семейна кола и май по се вписва. И много мразя да правя окачване често. С пасата хич не ми се налага да внимавам за дупки, а с алфата ще трябва да се превъзпитавам според вас.
546? Ще ида да я видя тая алфа дето казваш.
Не за да я купувам. Да я усетя. Тоз шестак обаче леко ме тревожи. С тез много коньове ти ми подсказа че разхода няма да е 10/100.
Днеска скокнах в 2 Капи.И двете с удари и външно зле. Раздрънкана работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от tagarow Покажи съобщениеЗдравейте пак,
мерси за ценните съвети
Явно няма да е лесно,
едната кола дава едно а другата друго.
Явно няма да се брза че ще се натреса на някой ...
Леко везната клони към Капа JTD засега, само да я намеря читава. Търся семейна кола и май по се вписва. И много мразя да правя окачване често. С пасата хич не ми се налага да внимавам за дупки, а с алфата ще трябва да се превъзпитавам според вас.
546? Ще ида да я видя тая алфа дето казваш.
Не за да я купувам. Да я усетя. Тоз шестак обаче леко ме тревожи. С тез много коньове ти ми подсказа че разхода няма да е 10/100.
Днеска скокнах в 2 Капи.И двете с удари и външно зле. Раздрънкана работа.
ако имаш късмет, ще караш истинска кола ако не ... по добре си вземи нещо друго.
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Колега 546 колата за която говориш в автосалон Луцифер се продава от около 3 години вече и цената и на времето беше от 8500 ако не се лъжа.В момента се продава на 3500 от автосалона и на около 3000 лева от собственика зависи на кого ще се обадиш.Предното стъкло и е счупено и е доста поръждясала.Ня пръв поглед дисковета и накладките и са аут....Каква и е последната цена ако не е тайна?5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Comment
-
nightroller високо ценя мнението ти щот инак не трябва да вярвам и на очите си, а и те ми приказват същото за съжаление.
Ама знаеш ли колко марки коли разгледах около 2000-дната година? Все трошляци. Или някой да ми каже читава марка и модел около тая година?
Ми надали. Всичко е някакъв вид компромис и пристрастие. А ако се и бърза, ... хоп греешкаа.
Дано да имам късмет.
Comment
-
Първоначално публикувано от tagarow Покажи съобщениеnightroller високо ценя мнението ти щот инак не трябва да вярвам и на очите си, а и те ми приказват същото за съжаление.
Ама знаеш ли колко марки коли разгледах около 2000-дната година? Все трошляци. Или някой да ми каже читава марка и модел около тая година?
Ми надали. Всичко е някакъв вид компромис и пристрастие. А ако се и бърза, ... хоп греешкаа.
Дано да имам късмет.
значи на прав път си да търсиш тези коли но просто трябва много да търсиш и очите ти да са не на четири ами на шестнайсе - принципа е следния - купуваш истинска кола на висока начална цена и само я караш поддържаш или купуваш кола на ниска продажна цена и я правиш да стане технически ок, зависи кой път ще избереш и двата пътя са хубави, само при втория е малко като хоби цялата работа но е за предпочитане поне за мен (въпреки че аз следвах първия начин)Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от tagarow Покажи съобщениеЗдравейте!
От няколко месеца съм решил да сменя "старата" кола.
Имам впредвид да разкарам най сетне Пасата.
Четах, гледах по автосалоните, търсих мнения, и на финала : KAPPA vs ALFA 166
Много ми харесват тия двете.
Нямам наклон към бензин или дизел.
Ама вече не ми се чака и се ровя с часове в нета всеки ден за новата си кола.
Помогнете с мненията си
Не изчетах целия форум затова извинете ме ако вече я има и тая тема.
Ще попитам същото и в Ланчия форума за което искрено се извинявам на Алфа феновете.
Не е проява на неуважение.Търся си Колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеКолега 546 колата за която говориш в автосалон Луцифер се продава от около 3 години вече и цената и на времето беше от 8500 ако не се лъжа.В момента се продава на 3500 от автосалона и на около 3000 лева от собственика зависи на кого ще се обадиш.Предното стъкло и е счупено и е доста поръждясала.Ня пръв поглед дисковета и накладките и са аут....Каква и е последната цена ако не е тайна?
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеКолега,извинявам се за включването,ама ти сериозно ли след пасат ще си купуваш капа или алфаНаясно ли си ква е разликата?
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Каквото и да е, по-добре си го внеси по поръчка, за предпочитане от Германия или Швейцария. Ако бюджетният ти лимит е 4-5 бона определено се насочи към Капа или Либра, хем ще останат и за почерпка.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Всъщност Пасата с кеф ще го сменя. Не че е лош.
Дори много си го бива . Ама може ли само с едни обувки цял живот?
Как ще знам че има и друго ако не опитам?
И кво ще науча ако си карам само пасата и не пробвам нищо друго?
Можеш ли да научиш нещо ако не правиш нищо?
Най много да загубя някой леф и малко време ако нямам "късмет" с новата кола.
Но пък ще си намеря и нови приятели
Comment
Comment